86

Bij Bollore staat samen koken, proeven en creëren centraal Tekst en fotografie: Bollore O nze kookstudio in Tilburg is de ideale locatie voor een avondvullend programma. Bent u op zoek naar een leuke activiteit voor een familiefeest, bedrijfsuitje of vrijgezellenparty? Wij zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijke, culinaire avond beleven. We zien u graag verschijnen, Onze dynamische kookstudio is gelegen in een van de populairste stukjes van Tilburg namelijk de Piushaven. In de voormalige regenjassenfabriek (Falcon) ondernemen wij tezamen met meer creatievelingen onder een dak. Inmiddels zitten wij er meer dan 4 jaar en weten de Tilburgers ons te vinden voor een heerlijke take-away maaltijd, om bij ons onder het genot van een goed glas wijn en fijne muziek een maaltijd te nuttigen of om onder onze bezielende begeleiding een kookworkshop te volgen. Koken, proeven, delen en beleven staan bij ons centraal en duurzaamheid en efficiëntie hoog in het vaandel. Al onze maaltijden worden ambachtelijk bereidt. Zo maken wij onze eigen curry pasta’s, draaien we verse Spaghetti, roken we onze eigen zalm en ga zo maar door. Passie voor food en koken is wat ons drijft en daarom zijn we heel blij met onze fans van eerlijk en heerlijk eten. De workshops Wij bieden diverse workshops aan die we aanpassen aan de producten die het seizoen ons brengen. De workshops variëren in prijs, moeilijkheidsgraad en thema en zijn via de site bollore. nl te reserveren. Wij nemen groepen aan van tussen de 8 en 40 personen. Een workshop bij Bollore is een avondvullend programma waarbij heerlijk gekookt word en daarnaast tal van kooktechnieken de revue passeren. Onze koks leren u ook de nodige snij technieken te beheersen en leren u hoe men met minimale inspanningen het maximale op uw bord krijgt zodat u dat thuis nog eens kan overdoen. Chef’s table Bij dit ‘aanschuifconcept’ kunnen mensen zich vrij inschrijven om zich te laten verrassen met een, door ons bedacht, 3 gangen menu. Dit doen we elke zondag van 17.00 tot 21.00. Wij ontvangen de gasten aan een mooi gedekte tafel waar 26 mensen aan kunnen zitten en iedereen mag aanschuiven (mensen moeten wel reserveren). Dit is een geweldige 86

87 Publizr Home


You need flash player to view this online publication